Solbriller

Velkommen til vår solbrille-godtebutikk!

På Briskeby Optikk fører vi en rekke uavhengige solbrillemerker, nøye plukket ut av våre ansatte. Dette er noen av solbrillemerkene du finner hos oss: 

Mykita: Stramt, moderne og minimalistisk fra Berlin. Fremoverlent og kledelig på én gang.

Barton Perreira: Vi elsker brilledesign fra California og kompromissløst japansk håndverk. De kombinerer dyktig håndverk med kvalitetsmaterialer og naturlig eleganse.  

Garrett Leight: Garrett Leight startet i 2011 og har tross sin unge alder skapt briller som nå er kjent over hele verden. Designet i LA med navn fra gater i Venice Beach har brillene et unikt design og en like unik historie. Leights briller er inspirert av vestkysten i USA, av mote, arkitektur, foto og musikk.   

Kaneko: Skikkelig «heritage» merke fra Japan. Nydelig håndverk og klassiske linjer med et hint av nostalgi.  

Caroline Abram: Uredd, fargerik og leken. Kolleksjonen er som Caroline selv, vakker, tør å pynte seg og å spille på feminine linjer.

Lindberg: Ultralett og diskré dansk design. Stort utvalg former og størrelser. Vi har et spennende utvalg på hylla i butikken, men kan også hjelpe med å finne den perfekte skreddersydde kombinasjonen.

Very French Gangsters: Kledelige kvalitetsbriller til barn. Delikate farger. Inspirert av brilledesign for voksne. For kule, lekne barn og unge som vil tas på alvor :)

Karmoie: Vårt eget merke! Norsk design og italiensk håndverk, med fokus på bærekraft og filantropi.  

Suzy Glam: Suzy Glam er et lite brillemerke fra Amsterdam. Suzanne og Etienne lager vakre, skulpturelle briller for de som ønsker en elegant og uanstrengt statement. Vi gleder oss over å være de første i Norge som fører dette merket!  

Jacques Marie Mage: Skulpturelle statement briller med blikk for detaljer og overlegen kvalitet. JMM’s briller kommer i begrenset opplag. For uredde brillebrukere som ønsker å skille seg ut.  

Tête à Lunettes: Caroline Abrams barnekolleksjon er søt og fargerik.  

Izipizi Junior: Gode solbriller til barn i tidsriktige fasonger og fine farger (og uten Disney-figurer).   

Kietla: Solbriller for de minste som sitter godt på bittesmå neser og tåler å bli herja litt med.

Thierry Lasry: Moteriktige, statement solbriller i spennende farger og mønster.

Kirsten med solbriller ved siden av hunden Heidi